Sieraden / Horloges

Een mooi sieraad is één van de beste cadeaus die je jezelf of iemand anders kunt geven. Een blijk van waardering, een extra glinstering die je iemand gunt. De collectie sieraden bij Ellen Juwelier is zeer uitgebreid. Van armbanden, kettingen, horloges, oorbellen, trouw- en verlovingsringen tot broches en kindersieraden.

Ook het merkaanbod is zéér ruim bij Ellen Juwelier! Zo vind je altijd wel het perfecte sieraad helemaal in jouw eigen stijl én binnen jouw budget. Bekijk online de categorieën en merken, mocht je nog vragen hebben dan staat het deskundige team van Ellen Juwelier altijd voor je klaar!

Horloges in de stijl
die bij jou past

Ellen Juwelier blijft graag bij de tijd. Niet alleen qua trendbewuste sieraden maar ook letterlijk met de ruime collectie horloges die wij in huis hebben.

Een flink aanbod van nationale en internationale merken. En ook regionaal: wij zijn trotse dealer van het horlogemerk Bonvie. Een elegant, modern en minimalistisch merk gecreëerd door twee Roosendaalse jongens.

Naast het horlogemerk Bonvie vind je bij ons ook horloges van Pulsar, Esprit, 1915 Watches, ICE watch, Seiko, Casio, Fossil en nog veel meer. Binnen iedere stijl en kleur hebben wij een mooi aanbod. Zo zit er altijd wel een horloge bij die past bij jouw look. Kom langs en laat je adviseren door Ellen Juwelier!

  • Reparatie van uw juwelen

    U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties aan uw horloge of sieraad.

  • Vakkundig advies

    Wij geven u vakkundig advies en helpen u graag bij uw aankoop want voor ons is iedere klant speciaal.

  • Trouwringen

    Welke trouwring jullie ook zoeken: robuust of elegant, strak of organisch, modern of juist klassiek, goud, palladium of platina, wij hebben het in huis!