Over Zinzi

Zinzi is opgericht in 2003 en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi werkt met in-house Nederlandse designers en werkt als jaren samen met de twee ambassadrices Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo.

Zinzi: kleurig en trendy

Dit merk staat bekend om zijn kleurgebruik en trendgevoeligheid. U bent altijd in de mode met sierraden van Zinzi.

Stijl

Zinzi houdt van:
Fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe!

Wilt u uw eigen smaak benadrukken?

Met Zinzi kun je je eigen en stijl smaak en stijl uitdrukken. In ons assortiment hebben we uiteenlopende creaties zoals:

Naast sieraden van Zinzi hebben we een groot aanbod aan colliers, oorbellen, ringen en armbanden in verschillende stijlen.

Zinzi parels: uitermate geschikt als geschenk

Zinzi sieraden met parels worden vaak gegeven als iemand een bepaalde leeftijd heeft bereikt, afstudeert of met pensioen gaat. Het voordeel aan sieraden met parels is de tijdloosheid en de elegantie die men met het dragen hiervan uitstraalt. Een parel staat mooi op iedere leeftijd en vormt daarom hét perfecte cadeau om aan iemand te geven.

Bent u op zoek naar uw eigen stijl? Of wilt u uw eigen smaak benadrukken? Wij adviseren u graag en helpen u kiezen uit het grote assortiment Zinzi. Neem contact op want wij geven graag persoonlijk advies.

Contact

Wij verkopen o.a.

Zinzi logo

Zinzi

Calvin Klein Logo

Calvin Klein

Skagen Logo

Skagen

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha