Over Josh

Josh biedt een brede collectie verzilverde en leren armbanden voor dames en heren. Deze sieraden worden met de hand gemaakt en gepolijst in het eigen atelier in Tilburg.

Hoogkwalitatieve materialen

De gebruikte materialen zijn luxe leer, verzilverd metaal of staal en zonder nikkel. De kristallen zijn van ‘Swarovski elements’. Met elkaar gecombineerd leidt dat tot de luxe, stijlvolle en stoere Josh armbanden.

Stijl

Laat uw eigen stijl helemaal tot bloei komen, met deze armbanden van Josh.
Persoonlijk, eerlijk, nuchter, trendy en toegankelijk

De collectie van Josh

Voor haar. De collectie Josh armbanden voor dames bevatten leuke bedels, prachtige Swarovski-kristallen en mooie verzilverde kralen.

Voor hem. De collectie voor heren ziet eruit als een reeks miniriemen, maar dan voor om uw pols. Hoogwaardig leer, ingewikkeld vlechtwerk en een prachtige gesp van verzilverd metaal om de armband netjes bij elkaar te houden zijn de ingrediënten voor luxe armbanden die u gewoon altijd wilt dragen.

Voor haar en hem. Omdat mannen en vrouwen ook vaak dezelfde smaak kunnen hebben, biedt Josh ook armbanden voor dames én heren. Deze uniseks armbanden zijn perfect voor iedereen, gemaakt van het beste leer.

Bij Ellen juwelier kunt u terecht voor een groot assortiment Josh armbanden. Tip: laat bij ons aan armband als cadeau voor uw geliefde, vriend of familielid graveren! Neem contact op voor persoonlijk advies.

Contact

Wij verkopen o.a.

Zinzi logo

Zinzi

Calvin Klein Logo

Calvin Klein

Skagen Logo

Skagen

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha