Herinnering sieraden Ellen Juwelier

Met een herinnering sieraad draag je een dierbare altijd dichtbij. Het is een tastbare herinnering aan een verdrietig afscheid en daardoor extra betekenisvol.

Een tastbare
herinnering

Een afscheid is altijd moeilijk. Een herinnering sieraad is een mooie manier om die emoties om te zetten in iets tastbaars dat je altijd bij je kunt dragen. Dat biedt troost en maakt een afscheid toch net wat minder definitief.

Een sieraad met vingerafdruk, as of haar

Zo persoonlijk als de verbintenis is geweest, zo persoonlijk hoort jouw herinnering sieraad ook te zijn. Bij Ellen Juwelier vinden wij het heel belangrijk dat het herinnering sieraad symbolisch perfect aansluit bij deze verbintenis, omdat ook zo de herinnering eraan het beste gewaarborgd blijft.

Er zijn daarom dan ook een hoop mogelijkheden wat betreft een herinnering sieraad. Denk aan sieraden met daarin een vingerafdruk, as of haar verwerkt.

Ellen Juwelier denkt
met je mee

Wil jij jouw dierbare voor altijd dichtbij je dragen kom dan zeker langs. Wij nemen uitgebreid de tijd voor je en zullen je helpen in al je wensen om zo samen een mooi herinnering sieraad te kiezen.